Aprašymas
Angus veislės jaučiai laikomi puikiomis sąlygomis, šeriami natūraliu pašaru be GMO ir antibiotikų. Dėl to galite būti tikri, kad Jums tiekiama jautiena yra kokybiška ir skani.
Pageidaujamas maltos jautienos kiekis, kurį nurodote kilogramais, pristatomas vakuuminėse pakuotėse. Dėl to jis yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir nešaldomas galioja kelias dienas. Pastabose galite nurodyti dėl pageidaujamo įpakavimo.
Malta mėsa tiekiama 20% ir 5% riebumo, bei kumpis 2 % riebumo.
Jautiena pakabinama brandinimo kameroje, kurioje palaikoma 1,5° C temperatūra, 82% drėgmė. Taip brandinta jautiena tampa turtingo, nuostabaus skonio ir tekstūros, kepinta/skrudinta jautiena pasižymi intensyviu, karamelizuotu aromatu. Brandinant mėsą bent 14 dienų, turtingas ir skrudintų riešutų skonis žymiai sustiprėja, lyginant su keliomis dienomis ar visai nebrandinta mėsa. Trumpiausias siūlomos jautienos brandinimo laikotarpis – nuo 14 iki 28+ dienų sauso brandinimo.
Jovita –
Šlapio brandinimo premiummalta jautiena tobulai tinka cepelinams!!! ???