Jautienos krūtininė (Brisket)

10,9016,00

Brisketas – labai skani, nors ir kietoka jautienos dalis. Krūtinės mėsa – aromatingesnė už kumpį ar mentę. Brisketą reikia kepti ilgai žemoje temperatūroje, galima prieš kepimą marinuoti. Labai tinka gaminti plėšytą jautieną, kuri gali būti naudojama meksikietiškiems Taco , salotoms ar burgeriams.

Kaina nurodyta už 1kg. Langelyje pasirenkate prekės svorį.

 

Išvalyti
Produkto kodas: N/A Kategorija: Žymos: , , , ,

Aprašymas

Angus veislės jaučiai laikomi puikiomis sąlygomis, šeriami natūraliu pašaru be GMO ir antibiotikų. Dėl to galite būti tikri, kad Jums tiekiama jautiena yra kokybiška ir skani.

Pageidaujamas krūtinės mėsos kiekis, kurį nurodote kilogramais, pristatomas vakuminėse pakuotėse. Dėl to jis yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir nešaldomas galioja kelias dienas. Pastabose galite nurodyti dėl pageidaujamo įpakavimo.

Jautiena pakabinama brandinimo kameroje, kurioje palaikoma 1,5° C temperatūra, 82% drėgmė. Taip brandinta jautiena tampa turtingo, nuostabaus skonio ir tekstūros, kepinta/skrudinta jautiena pasižymi intensyviu, karamelizuotu aromatu. Brandinant mėsą bent 14 dienų, turtingas ir skrudintų riešutų skonis žymiai sustiprėja, lyginant su keliomis dienomis ar visai nebrandinta mėsa. Trumpiausias siūlomos jautienos brandinimo laikotarpis – nuo 14 iki 28+ dienų sauso brandinimo.

Papildoma informacija

Tipas

Krūtininė, Krūtininė su kaulu

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Jautienos krūtininė (Brisket)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *