Jautienos T–bone kepsnys

20,0023,00

Jautienos T-Bone kepsnys – tai T-formos kaulu perskirta nugarinė ir išpjova, t.y. viename kepsnyje gaunate tikrą mėsos „jautieniškumą“ ir kartu jos švelnumą. Tinka tiek lauke kepamiems grill kepsniams, tiek ruošti karštoje keptuvėje. Tai didelis (apie 600 g) kepsnys.

Tiekiamas tiek šlapio brandinimo (min. 14 dienų), tiek sauso brandinimo (min. 28 dienos) t-bone.

T-bone pristatomas tik visas kepsnys (svoris nuo 600 g).

Kaina nurodyta už 1kg. Langelyje pasirenkate prekės svorį.

Išvalyti
Produkto kodas: N/A Žymos: , , ,

Aprašymas

Angus veislės jaučiai laikomi puikiomis sąlygomis, šeriami natūraliu pašaru, taigi galite būti tikri, kad Jums tiekiama jautiena yra kokybiška ir skani.
Pageidaujamas t-bone kiekis, kurį nurodote kilogramais, pristatomas vakuuminėse pakuotėse (pastabose galite nurodyti dėl pageidaujamo kepsnio įpakavimo), todėl jis yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir nešaldomas galioja kelias dienas.

Jautienos brandinimo būdų skirtumai:

Sausas brandinimas:

Jautiena pakabinama brandinimo kameroje, kurioje palaikoma 1,5 laipsnio C temperatūra, 82 proc. drėgmė, ir brandinama nuo 30 iki 150 dienų (brandinimo dienų skaičius nėra vienodas visoms jaučio dalims). Taip brandinta jautiena tampa turtingo, nuostabaus skonio ir tekstūros, kepinta/skrudinta jautiena pasižymi intensyviu, karamelizuotu aromatu. Brandinant mėsą bent 14 dienų, turtingas ir skrudintų riešutų skonis žymiai sustiprėja, lyginant su keliomis dienomis ar visai nebrandinta mėsa.

Šlapias brandinimas:

Jautiena suvakumuojama ir laikoma kameroje, kurioje palaikoma nuo 0 iki 1,5 laipsnio C temperatūra, ją brandinant savo skysčiuose nuo 14 iki 28 dienų. Mėsa tampa labai minkšta, mėsos skonis apibūdinamas kaip „jautieniškas“, „skrudintas“ ir „rūgštesnis“.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Jautienos T–bone kepsnys”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *