Jautienos T–bone kepsnys

39,00

Jautienos T-Bone kepsnys – tai T-formos kaulu perskirta nugarinė ir išpjova, t.y. viename kepsnyje gaunate tikrą mėsos „jautieniškumą“ ir kartu jos švelnumą. Tinka tiek lauke kepamiems grill kepsniams, tiek ruošti karštoje keptuvėje. Tai didelis (apie 500 g) kepsnys.

T-bone pristatomas tik visas kepsnys (svoris nuo 500 g).

Kaina nurodyta už 1kg. Langelyje pasirenkate prekės svorį.

Aprašymas

Angus veislės jaučiai laikomi puikiomis sąlygomis, šeriami natūraliu pašaru be GMO ir antibiotikų. Dėl to galite būti tikri, kad Jums tiekiama jautiena yra kokybiška ir skani.

Pageidaujamas t-bone kiekis, kurį nurodote kilogramais, pristatomas vakuuminėse pakuotėse. Dėl to jis yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir nešaldomas galioja kelias dienas. Pastabose galite nurodyti dėl pageidaujamo kepsnio įpakavimo.

Jautiena pakabinama brandinimo kameroje, kurioje palaikoma 1,5° C temperatūra, 82% drėgmė. Taip brandinta jautiena tampa turtingo, nuostabaus skonio ir tekstūros, kepinta/skrudinta jautiena pasižymi intensyviu, karamelizuotu aromatu. Brandinant mėsą bent 14 dienų, turtingas ir skrudintų riešutų skonis žymiai sustiprėja, lyginant su keliomis dienomis ar visai nebrandinta mėsa. Trumpiausias siūlomos jautienos brandinimo laikotarpis – nuo 14 iki 28+ dienų sauso brandinimo.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Jautienos T–bone kepsnys”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *