Jautienos sprandinė (Clod and Neck)

11,0015,90

Jautienos sprandinė – minkšta ir sultinga jaučio dalis, esanti viršutinėje jaučio srityje, tiek kaklu ir sprandu. Labai universali mėsa, tinka troškiniams, kepsniams, kibinams, kepti orkaitėje, sumalus pasigaminti aukščiausios kokybės mėsainius.

Tiekiama tiek šviežia, tiek šlapio brandinimo (min. 14 dienų), tiek sauso brandinimo (min. 28 dienos) sprandinė.

Kaina nurodyta už 1kg. Langelyje pasirenkate prekės svorį.

Išvalyti
Produkto kodas: N/A Žymos: , , ,

Aprašymas

Angus veislės jaučiai laikomi puikiomis sąlygomis, šeriami natūraliu pašaru, taigi galite būti tikri, kad Jums tiekiama jautiena yra kokybiška ir skani.
Pageidaujamas sprandinės kiekis, kurį nurodote kilogramais, pristatomas vakuminėse pakuotėse (pastabose galite nurodyti dėl pageidaujamo įpakavimo), todėl jis yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir nešaldomas galioja kelias dienas.

Jautienos brandinimo būdų skirtumai:

Sausas brandinimas:

Jautiena pakabinama brandinimo kameroje, kurioje palaikoma 1,5 laipsnio C temperatūra, 82 proc. drėgmė, ir brandinama nuo 30 iki 150 dienų (brandinimo dienų skaičius nėra vienodas visoms jaučio dalims). Taip brandinta jautiena tampa turtingo, nuostabaus skonio ir tekstūros, kepinta/skrudinta jautiena pasižymi intensyviu, karamelizuotu aromatu. Brandinant mėsą bent 14 dienų, turtingas ir skrudintų riešutų skonis žymiai sustiprėjo, lyginant su keliomis dienomis ar visai nebrandinta mėsa.

Šlapias brandinimas:

Jautiena suvakumuojama ir laikoma kameroje, kurioje palaikoma nuo 0 iki 1,5 laipsnio C temperatūra, ją brandinant savo skysčiuose nuo 14 iki 28 dienų. Mėsa tampa labai minkšta, mėsos skonis apibūdinamas kaip „jautieniškas“, „skrudintas“ ir „rūgštesnis“.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Jautienos sprandinė (Clod and Neck)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *