Jautienos šonkauliai

9,9014,90

Jautienos šonkauliai – apatinė priekinė krūtinės ląstos dalis. Mėsingi šonkauliai tinka ir griliui, ir orkaitėje pasikepti. Taip pat suteiks sodrumo ir riebumo, verdant sriubas.

Tiekiami tiek švieži, tiek sauso brandinimo (min. 28 dienos) šonkauliai.

Kaina nurodyta už 1kg. Langelyje pasirenkate prekės svorį.

Išvalyti
Produkto kodas: N/A Žymos: , , ,

Aprašymas

Angus veislės jaučiai laikomi puikiomis sąlygomis, šeriami natūraliu pašaru, taigi galite būti tikri, kad Jums tiekiama jautiena yra kokybiška ir skani.
Pageidaujamas šonkaulių kiekis, kurį nurodote kilogramais, pristatomas vakuuminėse pakuotėse (pastabose galite nurodyti dėl pageidaujamo supjaustymo ar įpakavimo), todėl jis yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir nešaldomas galioja kelias dienas.

Sausas brandinimas:

Jautiena pakabinama brandinimo kameroje, kurioje palaikoma 1,5 laipsnio C temperatūra, 82 proc. drėgmė, ir brandinama nuo 30 iki 150 dienų (brandinimo dienų skaičius nėra vienodas visoms jaučio dalims). Taip brandinta jautiena tampa turtingo, nuostabaus skonio ir tekstūros, kepinta/skrudinta jautiena pasižymi intensyviu, karamelizuotu aromatu. Brandinant mėsą bent 14 dienų, turtingas ir skrudintų riešutų skonis žymiai sustiprėjo, lyginant su keliomis dienomis ar visai nebrandinta mėsa.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Jautienos šonkauliai”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


Dėmesio! Svetainė atsinaujino. Prašau susipažinti su naujomis užsakymo ir pristatymo sąlygomis. Dismiss