Jautienos šonkauliai (Short ribs)

12,00

Jautienos šonkauliai – apatinė priekinė krūtinės ląstos dalis. Mėsingi šonkauliai tinka ir griliui, ir orkaitėje pasikepti. Taip pat suteiks sodrumo ir riebumo, verdant sriubas.

Kaina nurodyta už 1kg. Langelyje pasirenkate prekės svorį.

Aprašymas

Angus veislės jaučiai laikomi puikiomis sąlygomis, šeriami natūraliu pašaru be GMO ir antibiotikų. Dėl to galite būti tikri, kad Jums tiekiama jautiena yra kokybiška ir skani.

Pageidaujamas šonkaulių kiekis, kurį nurodote kilogramais, pristatomas vakuuminėse pakuotėse. Dė to jis yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir nešaldomas galioja kelias dienas. Pastabose galite nurodyti dėl pageidaujamo supjaustymo ar įpakavimo.

Jautiena pakabinama brandinimo kameroje, kurioje palaikoma 1,5° C temperatūra, 82% drėgmė. Taip brandinta jautiena tampa turtingo, nuostabaus skonio ir tekstūros, kepinta/skrudinta jautiena pasižymi intensyviu, karamelizuotu aromatu. Brandinant mėsą bent 14 dienų, turtingas ir skrudintų riešutų skonis žymiai sustiprėja, lyginant su keliomis dienomis ar visai nebrandinta mėsa. Trumpiausias siūlomos jautienos brandinimo laikotarpis – nuo 14 iki 28+ dienų sauso brandinimo.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Jautienos šonkauliai (Short ribs)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *