Jautienos papilvė (Flank, Plate steak)

15,00

Jaučio papilvė – jaučio dalis, esanti po šonkauliais. Tai puikus pasirinkimas kepimui ar troškinimui. Papilvės raumens skaidulos yra stambios ir ilgos, todėl puikiai tinka plėšytai jautienai gaminti. Taip pat tinka kepti griliuje ar keptuvėje, tik negalima jos perkepti.

Kaina nurodyta už 1kg. Langelyje pasirenkate prekės svorį.

Aprašymas

Angus veislės jaučiai laikomi puikiomis sąlygomis, šeriami natūraliu pašaru be GMO ir antibiotikų. Dėl to galite būti tikri, kad Jums tiekiama jautiena yra kokybiška ir skani.

Pageidaujamas papilvės kiekis, kurį nurodote kilogramais, pristatomas vakuminėse pakuotėse. Dėl to jis yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir nešaldomas galioja kelias dienas. Pastabose galite nurodyti dėl pageidaujamo supjaustymo ar įpakavimo.

Jautiena pakabinama brandinimo kameroje, kurioje palaikoma 1,5° C temperatūra, 82% drėgmė. Taip brandinta jautiena tampa turtingo, nuostabaus skonio ir tekstūros, kepinta/skrudinta jautiena pasižymi intensyviu, karamelizuotu aromatu. Brandinant mėsą bent 14 dienų, turtingas ir skrudintų riešutų skonis žymiai sustiprėja, lyginant su keliomis dienomis ar visai nebrandinta mėsa. Trumpiausias siūlomos jautienos brandinimo laikotarpis – nuo 14 iki 28+ dienų sauso brandinimo.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Jautienos papilvė (Flank, Plate steak)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *