Jautienos nugarinė / nugarinė su kaulu (Sirloin)

14,9018,00

Jautienos nugarinė – puikus pasirinkimas tiems, kas ieško kiek liesesnės, bet labai minkštos jautienos kepsniams. Tai dalis, einanti nuo jaučio juosmens sprando link. Nugarinės dalys – tinkamas pasirinkimas didkepsniams arba kepti grilyje.

Tiekiama tiek šlapio brandinimo (min. 14 dienų), tiek sauso brandinimo (min. 28 dienos) nugarinė bei nugarinė su kaulu.

Kaina nurodyta už 1kg. Langelyje pasirenkate prekės svorį.

Išvalyti
Produkto kodas: N/A Žymos: , , , ,

Aprašymas

Angus veislės jaučiai laikomi puikiomis sąlygomis, šeriami natūraliu pašaru, taigi galite būti tikri, kad Jums tiekiama jautiena yra kokybiška ir skani.
Pageidaujamas nugarinės kiekis, kurį nurodote kilogramais, pristatomas vakuminėse pakuotėse (pastabose galite nurodyti dėl pageidaujamo supjaustymo ar įpakavimo), todėl jis yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir nešaldomas galioja kelias dienas.

Jautienos brandinimo būdų skirtumai:

Sausas brandinimas:

Jautiena pakabinama brandinimo kameroje, kurioje palaikoma 1,5 laipsnio C temperatūra, 82 proc. drėgmė, ir brandinama nuo 30 iki 150 dienų (brandinimo dienų skaičius nėra vienodas visoms jaučio dalims). Taip brandinta jautiena tampa turtingo, nuostabaus skonio ir tekstūros, kepinta/skrudinta jautiena pasižymi intensyviu, karamelizuotu aromatu. Brandinant mėsą bent 14 dienų, turtingas ir skrudintų riešutų skonis žymiai sustiprėjo, lyginant su keliomis dienomis ar visai nebrandinta mėsa.

Šlapias brandinimas:

Jautiena suvakumuojama ir laikoma kameroje, kurioje palaikoma nuo 0 iki 1,5 laipsnio C temperatūra, ją brandinant savo skysčiuose nuo 14 iki 28 dienų. Mėsa tampa labai minkšta, mėsos skonis apibūdinamas kaip „jautieniškas“, „skrudintas“ ir „rūgštesnis“.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Jautienos nugarinė / nugarinė su kaulu (Sirloin)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *