Jautienos mentės (Shoulder, Chuck tender)

13,0015,00

Jautienos mentė yra skoniu ir riebumu turtingas raumuo, priekinio kumpio viršutinė nugaros dalis. Puikiai tinka troškiniams, lėtam kepimui orkaitėje ar griliuje, mėsiškoms sriuboms, maltai mėsai ruošti. Mentė turi daug jungiamojo audinio, kas suteikia ryškesnį jautienos skonį. Dėl mentėje esančios minkštos kremzlės ilgai ruošiama mėsa atskleidžia sodrų ir išraiškingą skonį.

Kaina nurodyta už 1kg. Langelyje pasirenkate prekės svorį.

Išvalyti
Produkto kodas: N/A Kategorija: Žymos: , ,

Aprašymas

Angus veislės jaučiai laikomi puikiomis sąlygomis, šeriami natūraliu pašaru be GMO ir antibiotikų. Dėl to galite būti tikri, kad Jums tiekiama jautiena yra kokybiška ir skani.

Pageidaujamas mentės kiekis, kurį nurodote kilogramais, pristatomas vakuminėse pakuotėse. Dėl to jis yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir nešaldomas galioja kelias dienas. Pastabose galite nurodyti dėl pageidaujamo įpakavimo.

Jautiena pakabinama brandinimo kameroje, kurioje palaikoma 1,5° C temperatūra, 82% drėgmė. Taip brandinta jautiena tampa turtingo, nuostabaus skonio ir tekstūros, kepinta/skrudinta jautiena pasižymi intensyviu, karamelizuotu aromatu. Brandinant mėsą bent 14 dienų, turtingas ir skrudintų riešutų skonis žymiai sustiprėja, lyginant su keliomis dienomis ar visai nebrandinta mėsa. Trumpiausias siūlomos jautienos brandinimo laikotarpis – nuo 14 iki 28+ dienų sauso brandinimo.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Jautienos mentės (Shoulder, Chuck tender)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *