Jautienos kulninė

11,9012,50

Kulninė – viena iš tvirtesnių, bet dėl to išraiškingų jautienos dalių. Ši mėsa turi daug jungiamojo audinio, kas suteikia stiprų jautienos skonio ryškumą. Kulninė nepamainoma ruošiant sultinius, troškinius ir, suprantama, gaminant įžymųjį italų patiekalą – „osso buco“. Dėl kulninės su kaulu viduryje esančio kaulo verdama mėsa išskiria daug riebaliuko.

Tiekiama tiek šviežia, tiek sauso brandinimo (min. 28 dienos) kulninė bei kulninė su kaulu.

Kaina nurodyta už 1kg. Langelyje pasirenkate prekės svorį.

Išvalyti

Aprašymas

Angus veislės jaučiai laikomi puikiomis sąlygomis, šeriami natūraliu pašaru, taigi galite būti tikri, kad Jums tiekiama jautiena yra kokybiška ir skani.
Pageidaujamas kulninės kiekis, kurį nurodote kilogramais, pristatomas vakuuminėse pakuotėse (pastabose galite nurodyti dėl pageidaujamo supjaustymo ar įpakavimo), todėl jis yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir nešaldomas galioja kelias dienas.

Šlapias brandinimas:

Jautiena suvakumuojama ir laikoma kameroje, kurioje palaikoma nuo 0 iki 1,5 laipsnio C temperatūra, ją brandinant savo skysčiuose nuo 14 iki 28 dienų. Mėsa tampa labai minkšta, mėsos skonis apibūdinamas kaip „jautieniškas“, „skrudintas“ ir „rūgštesnis“.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Jautienos kulninė”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *