Jautienos kulninė (Shank)

9,9012,90

Kulninė – viena iš tvirtesnių, bet dėl to išraiškingų jautienos dalių. Ši mėsa turi daug jungiamojo audinio, kas suteikia stiprų jautienos skonio ryškumą. Kulninė nepamainoma ruošiant sultinius, troškinius ir, suprantama, gaminant įžymųjį italų patiekalą – „osso buco“. Dėl kulninės su kaulu viduryje esančio kaulo verdama mėsa išskiria daug riebaliuko.

Kaina nurodyta už 1kg. Langelyje pasirenkate prekės svorį.

Išvalyti

Aprašymas

Angus veislės jaučiai laikomi puikiomis sąlygomis, šeriami natūraliu pašaru be GMO ir antibiotikų. Dėl to galite būti tikri, kad Jums tiekiama jautiena yra kokybiška ir skani.

Pageidaujamas kulninės kiekis, kurį nurodote kilogramais, pristatomas vakuuminėse pakuotėse. Dėl to jis yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir nešaldomas galioja kelias dienas. Pastabose galite nurodyti dėl pageidaujamo supjaustymo ar įpakavimo.

Jautiena pakabinama brandinimo kameroje, kurioje palaikoma 1,5° C temperatūra, 82% drėgmė. Taip brandinta jautiena tampa turtingo, nuostabaus skonio ir tekstūros, kepinta/skrudinta jautiena pasižymi intensyviu, karamelizuotu aromatu. Brandinant mėsą bent 14 dienų, turtingas ir skrudintų riešutų skonis žymiai sustiprėja, lyginant su keliomis dienomis ar visai nebrandinta mėsa. Trumpiausias siūlomos jautienos brandinimo laikotarpis – nuo 14 iki 28+ dienų sauso brandinimo.

Papildoma informacija

Kaulas

Su kaulu, Be kaulo

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Jautienos kulninė (Shank)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *