Peržiūrėti krepšelį “Sriubos kaulai” - įdėtas į krepšelį

Jautienos išpjova

30,00

Minkščiausias, vienas labiausiai vertinamų Angus veislės jautienos raumuo. Kadangi tai visai „nedirbantis“ raumuo, išpjova – minkšta, sultinga, tirpstanti burnoje mėsa, vertinama dėl šilkinio švelnumo. Naudojama kepti jautienos medalionus (angl. „filet mignon“), Chateaubriand kepsnius, taip pat ruošti populiarų Carpaccio užkandį – plonytėmis riekelėmis papjaustyta žalia išpjova su prieskoniais.

Tiekiama tik šlapio brandinimo išpjova, mėsa neporcijuojama – pristatoma tik visa (svoris nuo 1,6 kg).

Kadangi išpjovos kiekiai yra labai maži, patartina pasiteirauti iš anksto apie galimybę gauti pageidaujamą kiekį.

Kaina nurodyta už 1kg. Langelyje pasirenkate prekės svorį.

Produkto kodas: MJ-3 Žymos: , , , ,

Aprašymas

Angus veislės jaučiai laikomi puikiomis sąlygomis, šeriami natūraliu pašaru, taigi galite būti tikri, kad Jums tiekiama jautiena yra kokybiška ir skani.
Pageidaujamas išpjovos kiekis pristatomas vakuuminėse pakuotėse (pastabose galite nurodyti dėl pageidaujamo supjaustymo ar įpakavimo), todėl jis yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir nešaldomas galioja kelias dienas.

Šlapias brandinimas:

Jautiena suvakumuojama ir laikoma kameroje, kurioje palaikoma nuo 0 iki 1,5 laipsnio C temperatūra, ją brandinant savo skysčiuose nuo 14 iki 28 dienų. Mėsa tampa labai minkšta, mėsos skonis apibūdinamas kaip „jautieniškas“, „skrudintas“ ir „rūgštesnis“.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Jautienos išpjova”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *