Out of Stock

Jautienos išpjova (Tenderloin)

49,00

Minkščiausias, vienas labiausiai vertinamų Angus veislės jautienos raumuo. Kadangi tai visai „nedirbantis“ raumuo, išpjova – minkšta, sultinga, tirpstanti burnoje mėsa, vertinama dėl šilkinio švelnumo. Naudojama kepti jautienos medalionus (angl. „filet mignon“), Chateaubriand kepsnius, taip pat ruošti populiarų Carpaccio užkandį – plonytėmis riekelėmis papjaustyta žalia išpjova su prieskoniais.

Išpjovos pjausniai prasideda nuo 200g.

Kadangi išpjovos kiekiai yra labai maži, patartina pasiteirauti iš anksto apie galimybę gauti pageidaujamą kiekį.

Kaina nurodyta už 1kg. Langelyje pasirenkate prekės svorį.

Neturime

Produkto kodas: MJ-3 Kategorija: Žymos: , , , ,

Aprašymas

Angus veislės jaučiai laikomi puikiomis sąlygomis, šeriami natūraliu pašaru be GMO ir antibiotikų. Dėl to galite būti tikri, kad Jums tiekiama jautiena yra kokybiška ir skani.

Pageidaujamas išpjovos kiekis pristatomas vakuuminėse pakuotėse (pastabose galite nurodyti dėl pageidaujamo supjaustymo ar įpakavimo), todėl jis yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir nešaldomas galioja kelias dienas.

Jautiena pakabinama brandinimo kameroje, kurioje palaikoma 1,5° C temperatūra, 82% drėgmė. Taip brandinta jautiena tampa turtingo, nuostabaus skonio ir tekstūros, kepinta/skrudinta jautiena pasižymi intensyviu, karamelizuotu aromatu. Brandinant mėsą bent 14 dienų, turtingas ir skrudintų riešutų skonis žymiai sustiprėja, lyginant su keliomis dienomis ar visai nebrandinta mėsa. Trumpiausias siūlomos jautienos brandinimo laikotarpis – nuo 14 iki 28+ dienų sauso brandinimo.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Jautienos išpjova (Tenderloin)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *