Aprašymas
Angus veislės jaučiai laikomi puikiomis sąlygomis, šeriami natūraliu pašaru be GMO ir antibiotikų. Dėl to galite būti tikri, kad Jums tiekiama jautiena yra kokybiška ir skani.
Pageidaujamas antrekoto kiekis, kurį nurodote kilogramais, pristatomas vakuuminėse pakuotėse (pastabose galite nurodyti dėl pageidaujamo kepsnio supjaustymo ar įpakavimo), todėl jis yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir nešaldomas galioja kelias dienas.
Jautiena pakabinama brandinimo kameroje, kurioje palaikoma 1,5° C temperatūra, 82% drėgmė. Taip brandinta jautiena tampa turtingo, nuostabaus skonio ir tekstūros, kepinta/skrudinta jautiena pasižymi intensyviu, karamelizuotu aromatu. Brandinant mėsą bent 14 dienų, turtingas ir skrudintų riešutų skonis žymiai sustiprėja, lyginant su keliomis dienomis ar visai nebrandinta mėsa. Trumpiausias siūlomos jautienos brandinimo laikotarpis – nuo 14 iki 28+ dienų sauso brandinimo.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.