Lietuviška jautiena
Mėsą mylinčioms virtuvėms - brandinta jautiena iš Lietuvos ūkių į Jūsų namus
Lietuviška jautiena
- Jūs negalite įdėti produkto "Jautienos šonkauliai (Short ribs)" į krepšelį, nes šio produkto šiuo metu neturime.
Parduotuvė šiuo metu atsinaujina.
Lauksime jūsų sugrįžtant vėliau.
Mesininkas.lt – puiki lietuviška brandinta jautiena
Šioje elektroninėje parduotuvėje siūloma tik tikra lietuviška brandinta jautiena. Ūkininkai augina Angus veislės jaučius, kurie laikomi palaidi, šeriami natūraliu pašaru be GMO ir antibiotikų, taigi galite būti tikri, kad jums tiekiama jautiena yra natūrali ir kokybiška.
Trumpiausias siūlomos jautienos brandinimo laikotarpis – nuo 14 iki 28+ dienų sauso brandinimo. Jei vis dar manote, kad jautiena yra kietas ir beskonis „karvienos“ gabalas, siūlome pasidomėti apie jautienos brandinimą bei paragauti tikros, brandintos jautienos iš mesininkas.lt.
Jei negalite apsispręsti, kas labiausiai tiktų Jūsų stalui, susisiekite ir mielai atsakysime į Jūsų klausimus. Nemažai receptų ir būdų esame išbandę, tad kviečiame susipažinti su mano mėgstamais.
-
Jautienos nugarinė (Sirloin)
€34,00 – €40,00 Out of StockPasirinkti savybes -
Jautienos papilvė (Flank, Plate steak)
€19,00 Out of StockDaugiau -
Jautienos šonkauliai (Short ribs)
€16,00 Out of StockDaugiau -
Jautienos sprandinė (Clod and Neck)
€19,90 Out of StockDaugiau -
Jautienos T–bone kepsnys
€42,00 Out of StockDaugiau -
Malta jautiena (Mince)
€18,00 – €20,50 Out of StockPasirinkti savybes -
Sriubos kaulai (Bone broth)
€3,90 Out of StockDaugiau