Kaip užsakyti? (Atnaujinta)

Viskas paprasta, kaip 1-2-3!

Kaip, kada ir kur užsisakyti, kada gausiu ir kiti gyvenimiški klausimai. Viskas paprasta:

kalendorius

Kiekvienos savaitės penktadienį į Vilnių atkeliauja užsakyta mėsa. Atitinkamai, užsakymų laukiame iki ketvirtadienio 14 val. (netolimoje ateityje užsakymų skaičius bus didinamas).

Užsisakyti galite tiek elektroninėje parduotuvėje, tiek ir telefonu ar elektroniniu paštu. Jei pageidaujate, užsakyme galite nurodyti, kaip supjaustyti ar supakuoti užsakytą mėsą. Jeigu kažkokios jaučio dalies neradote arba pageidaujate išskirtinės, ilgiau brandintos mėsos, būtinai parašykite ar paskambinkite, ir mes patikslinsime, ar yra galimybė ją gauti. Atliekant užsakymą, būtinai nurodykite savo kontaktus (adresą, telefoną), nes turėsime su jumis susisiekti dėl pristatymo laiko ir vietos (jei užsakymas turi būti pristatomas) ir informuoti, kai užsakymas pasieks parduotuvę. 

mesininkas_stalas

Gavę  užsakymus, ūkininkai  ruošia mėsą pagal Jūsų pageidavimus, ją pakuoja į vakuuminius maišelius, gabaliukais, kokių pageidavote. Kadangi mėsa yra šviežiai ruošiama ir nešaldyta, garantuojame, kad gausite aukščiausios kokybės lietuvišką produkciją.

duodu

Jūsų užsakymas bus pristatytas į Vilnių penktadienį.

        Užsakymai, kurių bendra suma virš 10 eurų, bus pristatomi į Jūsų nurodytą vietą Vilniaus miesto ribose už papildomą mokestį. Prieš pristatydami, Jums paskambinsime ir sutarsime laiką ir vietą. Taip pat patikslinsime sumą, nes išpjautos ir suruoštos mėsos svoris gali šiek tiek skirtis nuo užsakyto. Turėkite sutartą sumą grynais. Neišpakuotą jautieną galite laikyti šaldytuve kelias dienas. Taigi, puikios mėsos turėsite ne tik pristatymo dieną, bet ir visai savaitei į priekį!

Jei turite klausimų, mielai pabendrausiu:
+370 674 66275
labas@mesininkas.lt

Sekite mano Facebook paskyrą ir busite pirmi, išgirdę naujienas.

FB_mesininkas