Gaminame

Išbandyti receptai ir kiti eksperimentai
chili con carne
Nors oras savaitgalį žadėjo ne tik pavasarį, bet beveik ir artėjančią vasarą, tačiau spėjame, kad griliaus sezono dar teks palaukti. Read more
jaučio uodegos troškinys
Kaip žinia, mes ne tik prekiaujame puikia lietuviška jautiena, bet ir patys esame aistringi mėsiškos virtuvės fanai. Kaip kitaip žinotume, Read more
airškas troškinys
Kovo viduryje Užupiečiai ir mūsų svečiai švenčia nacionalinę airių šventę – Šv. Patriko dieną! Tradiciškai gausime pasivaišinti ir neatsiejamu šios Read more
jautienos ramenas
Kalbėdamas apie jautieną nevalingai peršu mintį, kad tai būtinai turi būti kažkas kepto, grilinto ar kitaip svilinto. Anaiptol. Brandinta jautiena Read more
Uzbekai yra sumąstę  virš 200 plovo receptų. Todėl esu visiškai tikras, kad šiam patiekalui puikiai tinka ne tik aviena ar Read more
Įmantresnių restoranų meniu sutinkame terminą – „Osso buco“. Papasakosiu, ką apie jį žinau. Skambesys išduoda, kad šis gražuoliukas turi itališko Read more
Tikras virtuvės mylėtojas vargu ar susilaiko nuo pagundos paeksperimentuoti su įvairiomis prieskoninėmis žolelėmis. Net gamindamas tokį paprastą dalyką, kaip brandintos Read more
Gaminti iš brandintos jautienos yra be galo paprasta – mėsytė yra turtinga skoniu ir kvapu, todėl jokių įmantrių prieskonių ir Read more
Kadangi šį receptą rašau į Lietuvą atplūstant tropiniams karščiams, tai receptas toks ir bus – tropinės salotos su brandinta jautiena. Read more
Brandintos jautienos iš www.mesininkas.lt gėris yra tame, kad praktiškai visos jos dalys puikiai tinka artėjančiam (vis dar tikiuosi) griliaus sezonui. Read more
Turint omeny, kad jautis turi 13 porų šonkaulių, patiekalų variacijos iš jų yra begalinės – kepti, troškinti, ruošti ant griliaus Read more
Jei ir jus tikite steikų sezono amžinybe, tai bet kurį savaitgalį galite užkurti tikrą fiestą savo virtuvėje! Šį kartą griebsim Read more
Didelės dramos iš burgerių nedarau – juos ruošiu paprastai, be jokių guacamole padažų, romaine salotų, keptų baklažanų… Juk esmė yra Read more
Įkvėpimas šiam receptui kilo po ne itin sėkmingo bandymo pagrybauti. Apsikarstęs pintinėm po mišką slampinėjau kelias valandas, o finale kažkas Read more
Sprendžiant pagal dygstančių burgerinių ir food truck’ų, siūlančių mėsainius, skaičių, sprendžiu, kad šis patiekalas populiarėja beprotiškais tempais. Ir pelnytai – Read more
Matau, gerbiamieji, kad pamėgot nugarines, išpjovas ir kitas egzotikas. Puiku, bet ką manot apie brandintą jautienos kumpį? Siūlau pabandyti pasigaminti Read more
Savo meniu turime ir antrekotą. Tai mėsos dalis, išpjauta iš nugarinės tarp stuburo ir šonkaulių. Minkšta ir sultinga, todėl, kaip Read more
Jautienos kepsnys (steikas) yra vienas paprasčiausiai pagaminamų, todėl populiariausių patiekalų. Sužinok, kaip teisingai kepamas jautienos steikas! Bandintos jautienos kepimas labai Read more
Pirmoji pagalba peršalus ar pasigavus gripą – brandinta jautiena! Pasidomėjau, ką ta tema sako mokslininkai. Pasirodo, jautiena yra geras cinko Read more
Brandintos jautienos troškinys yra vienas paprasčiausių procesų su nesugadinamu rezultatu. Šiam troškiniui reikės dviejų pagrindinių dalykų: a) brandintos jautienos iš Read more

Jei turite klausimų, mielai kviečiu pabendrauti:
+370 674 66275
labas@mesininkas.lt

Sekite mano Facebook paskyrą ir busite pirmi, išgirdę naujienas.

FB_mesininkas